Λόγω της έκτακτης κατάστασης (Lockdown) έχει αυξηθεί πολύ ο όγκος των παραγγελιών του καταστήματός μας αλλά και των εταιριών courier που συνεργαζόμαστε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μικρές καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση παρακολουθούμε την πορεία της και πιέζουμε για την ταχύτερη παράδοσή της. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Night Life MOULIN ROUGE/PARIS Flavorshot 30/120ml

‘’A BAD DAY IN PARIS IS STILL BETTER THAN A GOOD DAY ANYWHERE ELSE” Ένας απολαυστικός συνδυασμός με φυσική, αυθεντική γεύση από παγωτό φράουλα το οποίο συνδυάζεται με τον καλύτερο πουρέ μπανάνας που έχετε δοκιμάσει και τις δροσερές σταγόνες παγωμένης Cooladas σε ένα απόλυτα ισορροπημένο υγρό!

H συσκευασία ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΙΚΟΤΙΝΗ!
Απαιτείται αραίωση με ατμιστικές βάσεις ηλεκτρονικού τσιγάρου.


Περιέχει προπυλενογλυκόλη και αρωματικές ουσίες.
Προσοχή!Περιέχει 4-υδροξυ-2.5-διμεθυλοφουραν -2(3Η)-όνη, μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.Μακρυά από παιδιά. Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό και σαπούνι. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος, συμβουλευτείτε/επισκεφθήτε γιατρό.Τηλ.Κέντρου Δηλητηριάσεων: +302107793777

SYMBOLA NIKOTINH 2 3 6 12mg nΓράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Night Life MOULIN ROUGE/PARIS Flavorshot 30/120ml

  • ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 98
  • Κατασκευαστής: Join the Cloud
  • Κωδικός Προϊόντος: MOULIN ROUGE/PARIS
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο, Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 13,90€