Λόγω της έκτακτης κατάστασης (Lockdown) έχει αυξηθεί πολύ ο όγκος των παραγγελιών του καταστήματός μας αλλά και των εταιριών courier που συνεργαζόμαστε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μικρές καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση παρακολουθούμε την πορεία της και πιέζουμε για την ταχύτερη παράδοσή της. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Mad Juice Cavo Greco Flavorshot 30ml/120ml

Breathe the Tangerine wave and surf the Cavo Greco” από τη σειρά Fizz Freeze της Mad juice!

Η κορυφή του, ζουµερό tangerine, µια special ποικιλία υβριδικού µανταρινιού µε καταγωγή από το Tangier στο Μαρόκο και το υπόβαθρό του, χυµός λευκής σάλτσας µεσογειακών αλλά και τροπικών φρούτων!

Αφρώδες και δροσερό, το τέλειο καλοκαιρινό αναψυκτικό που θα ζήλευαν οι πιο γνωστές εταιρίες αναψυκτικών! Μια έκρηξη κύµατος δροσιάς πανδαισίας που δε θα θέλετε αποχωριστείτε µε τίποτα κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού. Έχει σχεδιαστεί ώστε τα 120ml υγρού αναπλήρωσης να καταναλωθούν µε πάθος µέχρι την τελευταία τους σταγόνα. Εάν θα ήθελες να πας στο Cavo Greco είναι το πιο γευστικό εισιτήριο!

Τo υγρό αναπλήρωσης Cavo Greco 30ml/120ml bottle flavor είναι Shake & Vape και προορίζεται για ιδιοκατασκευή. Απαιτείται αραίωση με ατμιστικές βάσεις ηλεκτρονικού τσιγάρου. H συσκευασία ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΙΚΟΤΙΝΗ! Διαθέτει 30ml συμπυκνωμένου αρώματος για την παραγωγή 120ml υγρού.

Συνιστώμενος Χρόνος Ωρίμανσης: 3-7 ημέρες
Συσκευασία μπουκαλιού: PET Plastic Chubby Gorilla & Childproof καπάκι προστασίας

Περιοχόμενο: 30ml αρώματος για την παραγωγή 120ml υγρού αναπλήρωσης


ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Συμπυκνωμένο άρωμα 30ml. Προπυλενογλυκόλη, φυσικές και τεχνητές αρωματικές ουσίες.  Μακριά από παιδιά. Να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια, με το δέρμα ή με τα ρούχα. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο νερό κι σαπούνι. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευτείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Δελτίο δεδομένων ασφαλείας παρέχεται εφόσον ζητηθεί. Απορρίψτε τα περιεχόμενα/δοχεία σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς.

Τηλέφωνο κέντρου δηλητηριάσεων
Ελλάδας: 2107793777
Κύπρου: 1401

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Mad Juice Cavo Greco Flavorshot 30ml/120ml

  • ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 68
  • Κατασκευαστής: Mad Juice
  • Κωδικός Προϊόντος: Cavo Greco
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο, Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 13,50€